Tivolis Koncertsal skal huse The Bodyguard The Musical.
Tivolis Koncertsal skal huse The Bodyguard The Musical. - Foto: FOTO: Miklos Szabo

The Bodyguard kommer til Danmark i musicalform

Om lidt under et år – 17. september 2020 – har ’The Bodyguard – The Musical’ Danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal. Den er selvfølgelig baseret på selve Hollywoodfilmen fra 1992. Andrea Lykke Oehlenschlæger skal spille Whitney Houstons legendariske rolle som Rachel Marron, og Kevin Costners titelrolle som bodyguarden Frank Farmer spilles af Johannes Lassen. Selve filmen blev en kæmpesucces med en omsætning på over 400 mio. dollars på verdensplan og 700.000 solgte biografbilletter i Danmark. Det skyldtes blandt andet det absurd populære soundtrack med ’I Will Always Love You’. ’The Bodyguard – The Musical’ spiller i København i perioden 17. spetember til 4. oktober 2020, hvorefter der skal turneres videre i Danmark. Billetsalget begynder allerede fredag 25. oktober klokken 10, så hvis man vil vide sig sikker på en billet, kan man anskaffe sig en allerede der. Billetterne kan købes på ticketmaster.dk.

Bodyguard som musical i København 17. september til 4. oktober 2020. Billetter til salg på ticketmaster.dk fra 25. oktober 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Charlotte Ringsmose, professor ved Aalborg Universitet, Institut for Kultur og Læring, er medforfatter på rapporten: ‘Pædagogisk kvalitet i store og små daginstitutioner,’ som hun har skrevet sammen med Grethe Kragh-Müller, forsker på Danmarks Pædagogiske Universitet

Professor »Utilsigtede negative konsekvenser af store institutioner

Der skal bygges monstre og kæmpes på Ørestad Bibliotek.

Klask din modstanders modellervoks-monster ind i væggen