Cæciliekoret slukker lyset, når de giver koncert i Ansgarkirken på torsdag.
Cæciliekoret slukker lyset, når de giver koncert i Ansgarkirken på torsdag. - Foto: Morten Skovgaard (PR)

Elsker 😍 Like 👍

Musikalsk rejse i det stille: Stemningsfuld koncert i mørke

I en stemningsfuld allehelgenskoncert vil Cæciliekoret tage publikum med på en rejse i det stille og mørke, hvor spørgsmål dukker op, som man ikke stiller i hverdagen, og hvor der er plads til at mærke efter, hvad der er vigtigt i livet.

Radiovært, journalist og foredragsholder Lars Klingert læser H.C. Andersens ’Historien om en moder’, og koret synger værker af bl.a. Tallis, Schütz, Brahms og Elgar. Sang, fortælling og stemning supplerer hinanden, og der bliver givet tid til eftertænksomhed og refleksion i den mørklagte kirke. Dirigent er Martha Basten.

Allehelgenskoncert med Cæciliekoret. Torsdag 24. oktober kl. 20. Ansgarkirken, Mågevej 33. Gratis adgang

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Scandic Kødbyen fejrer 1 års fødselsdag

Året der gik: Scandic Kødbyen gør status

Der er uhyggelige fortællinger for både store og små, når Lundehus Kirke inviterer på græskaraften

Kirke inviterer på (u)hyggelig græskaraften