Gitte Lynggaard
Gitte Lynggaard

Elsker 😍 Like 👍

De har fod på det

Der er på Bellahøjvej 121 åbnet en ny klinik for fodterapi, hvor de to nyuddannede statsautoriserede fodterapeuter Mette Bay og Gitte Lynggaard laver fodbehandling, indlæg, behandlinger for smertelindring ved gigt samt sårbehandling.

De har indrettet klinikken med øje for en atmosfære, hvor der er god tid til den enkelte klient og plads til en snak om, hvilke behandlinger der er relevante for de mennesker der kommer igennem døren. For dem er det vigtigt at være en del af lokalsamfundet.

I klinikken kommer der både sportsmennesker, som vil forbedre deres præstation, og ældre borgere der har smerter i deres fødder og damer der ønsker smukke tånegle med en klat neglelak.

Da klinikken også tilbyder udebehandlinger til borgere der kan have svært ved at komme i klinikken, er de to fodterapeuter også blevet tilknyttet plejecentrene Bonderupgård og Skjulhøjgård fra 1. november.

Mette Bay

Mette Bay

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Emdrup Vænge er på listen over udsatte boligområder, som er i fare for at udvikle sig til en ghetto.

Debat: Find en bedre placering til skæve boliger, så vi undgår at blive en hård ghetto

Der er halloween (u)hygge i Kogebogeriet 28. oktober.

(U)hyggelig mad til små monstre