Nu kan du endelig nyde for eksempel en croissant og en latte, når du kommer på Biblioteket på Rentemestervej. Her er caféen Tusindfryd netop åbnet.
Nu kan du endelig nyde for eksempel en croissant og en latte, når du kommer på Biblioteket på Rentemestervej. Her er caféen Tusindfryd netop åbnet. - Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Like 👍

Efter vandskade: Nu er caféen på Biblioteket endelig åbnet

Nu er det igen muligt at få sig en bid mad og en god kop kaffe, når man lægger vejen forbi Biblioteket på Rentemestervej.

I december 2017 blev Biblioteket på Rentemestervej ramt af en voldsom vandskade, som betød, at alle etager måtte totalrenoveres inklusiv caféen på førstesalen.

I maj skrev vi, at åbningen af caféen var lige rundt om hjørnet, men grundet forskellige udfordringer, heriblandt manglende reservedele og lange leveringstider, måtte man udskyde åbningen, oplyser biblioteksleder Stine Høi.

Men nu er det endelig muligt igen at få sig en bid mad og en rygende varm kop kaffe i caféen, der har skiftet navn til Tusindfryd, opkaldt efter Holger Bolands rolle i filmen Midt om Natten.

Brunch og fællesspisning

Tusindfryd er en del af Kaffekværnen, og her kan du købe en sandwich eller dagens varme ret. Der er også et udvalg af kager og croissanter og selvfølgelig et udvalg af kaffe, som starter på 15 kroner.

Fremover vil der også finde en række events sted i caféen. Fra 31. oktober vil der hver torsdag være fællesspisning for hele familien til en pris af 50 kroner, og i weekenden vil der være brunch.

Caféen har åbent alle dage, fra 9-16 i hverdagene og fra 10-15 i weekenden.

Se mere på Facebook-siden ’Tusindfryd’, hvor datoen for caféens officielle åbningsfest også vil blive offentliggjort.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Martin Henriksen mener, at den verserende bandekonflikt kalder på nye enheder indenfor enten politiet eller Forsvaret.

»Det er et spørgsmål om tid før soldater vil patruljere i københavnske områder«

To af de 122 bænke ståler i alle regnbuens farver og vidner om både Vesterbros og kræfterne bag de nye bænkes forskellighed.

Grønne kræfter: Stærkt fællesskab har skabt ‘nye‘ bænke til Enghaveparken