Mozarts Plads før, nu og i fremtiden

Metrobyggeriet på Mozarts Plads varer indtil 2024, og planerne for den nye plads er i høring. Pladsen var været udsat for lidt af hvert gennem årene.

1916: Mozarts Plads eksisterer endnu ikke, men gården Vilhelms Minde ligger her for enden af Borgbjergsvej, som dengang hed Enghave Vej. Linje 3 er netop kommet til Sydhavnen, og endestationen er blevet anlagt på Sydhavns Plads (tekst: Paul-Erik Lind).
1916: Mozarts Plads eksisterer endnu ikke, men gården Vilhelms Minde ligger her for enden af Borgbjergsvej, som dengang hed Enghave Vej. Linje 3 er netop kommet til Sydhavnen, og endestationen er blevet anlagt på Sydhavns Plads (tekst: Paul-Erik Lind). – Foto: Litografi af Franz Sědivý, Det Kgl. Bibliotek

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Kgs. Enghave & Valby Bladet og Amager Bladet. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem godt 20 år, de seneste fire på godt og ondt. Jeg er nysgerrig på menneskelivets mangfoldige historier inden for kultur, sport, trafik og politik. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Kai Lindgren er ikke enig i Johannes Krügers påstande om den globale opvarmning.

DEBAT: Hvad mener professor Johannes Krüger egentlig?

David Liwoch er en af de kunstnere, der har været med til at dekorere metrohegnet omkring den plads, hvor han drev café i næsten fem år.

Før metromuren: Fem års opblomstring på pladsen