Til udstillingen ‘Taste of Nothing’ kan du smage, sanse og føle.
Til udstillingen ‘Taste of Nothing’ kan du smage, sanse og føle. - Foto: PR

Mad bliver til kunst i ny udstilling

Gastronomien fusionerer med kunsten i udstillingen ’Taste of Nothing’, der kan ses på Brigade, Vesterbrogade 75. Den er skabt af Bo Lindegaard, som er kok og tidligere ejer af madbureauet ’I’m a KOMBO’ samt partner i Prolog Coffee Bar.

Taste of Nothing er centreret omkring den tanke, at hvis man ensretter produktion, oplevelser, udseende og adfærd, så vil alting med tiden smage af ingenting.

Til udstillingen vil publikum både føle, sanse og smage sig gennem værkerne, som blandt andet indeholder videokunst, et grænseoverskridende sanseeksperiment og et besøg i en varm chokolade-bar. Her får man mulighed for at købe en varm chokolade, som er unikt sammensat efter den enkeltes behov.

Overraskende madoplevelser

Bo Lindegaard har tidligere befundet sig i kunstens sfære. Gennem hele sin karriere har han arbejdet med at bryde grænserne for måltidets rammer gennem kreativ iscenesættelse og aktiv publikumsdeltagelse. Bo Lindegaard var kreativ køkkenchef på Madeleine’s madteater, hvor teaterforestillinger og gastronomi fusionerede. I 2009 introducerede han den første pop-up restaurant i København og har sidenhen dedikeret sin gastronomiske karriere til at udfordre og overraske sine gæster.

Taste of Nothing består af en interaktiv udstilling, som er åben for alle i dagtimerne. Her kan man komme og købe en skræddersyet varm chokolade og opleve udstillingens værker.

Derudover vil der være fem særaftener, hvor Bo Lindegaard vil vise udstillingen frem og servere snacks, middag og vin undervejs.

De fem særaftener er 24., 25., 26. og 30. oktober samt 1. november. Billetter hertil kan reserveres på billetto.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Skoleleder Lennart Michael Kjellerup.

Peder Lykke Skolen løfter karaktererne til landsgennemsnittet

Oprydning i dag er aflyst: Vejret er for dårligt