Dansk Flygtningehjælp samler ind søndag 3. november.
Dansk Flygtningehjælp samler ind søndag 3. november. - Foto: Hemn Huseyin/Anadolu Agency.

Flygtningeorganisation har akut mangel på indsamlere

Dansk Flygtningehjælp samler ind i hele landet søndag 3. november, men der er langtfra nok, der har meldt sig som indsamlere. Derfor har organisationen akut brug for indsamlere på Nørrebro og i Nordvest.

Det fortæller Britt-Marie, der er indsamlingskoordinator i Nordvest.

»Mange har meldt sig som indsamlere her på Nørrebro og i Nordvest, og det er vi virkelig taknemmelige for. Men der er stadig cirka 100 ledige ruter på Nørrebro og cirka 70 ledige ruter i Nordvest, og vi håber, at endnu flere har lyst til at bruge tre timer på at gøre en forskel for verdens hårdest ramte flygtninge,« siger hun.

Pengene fra indsamlingen går til flygtninge i Yemen og Bangladesh, der er særligt udsatte på grund af krig.

Man kan tilmelde sig som indsamler på www.flygtning.dk eller ved at ringe til 3373 5111. Ruterne i Nordvest kan afhentes i Trampolinhuset på adressen Thoravej 7, mens ruterne på Nørrebro afhentes på Nørrebro Lilleskole, Prinsesse Charlottes Gade 36.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Oprydning i dag er aflyst: Vejret er for dårligt

Hjemløse får ordet i ny podcast af Hus Forbi.

Sådan er livet på gaden: Hus Forbi vil ramme unge i ny podcast