Johannes Krüger er dansk professor emeritus, dr.scient. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. Han er forfatter til bogen: »Klimamyten. Et opgør med tidens CO2panik.«FOTO: Privat.
Johannes Krüger er dansk professor emeritus, dr.scient. Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. Han er forfatter til bogen: »Klimamyten. Et opgør med tidens CO2panik.«FOTO: Privat.

Like 👍

Klimaforsker: Vær nu rationel

»Jorden har altid været underlagt klimaforandringer, og nutidens forandringer er slet ikke så unikke.« Det siger Professor Johannes Krüger, professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet. Han holder foredrag om emnet 21. 10.19 foredrag på Rathsacksvej 30

Den globale opvarmning, har været gået i stå de sidste 15 år, og FN er et politisk organ, der ikke nødvendigvis driver naturvidenskabelighed. Det er to af de hovedpointer som professor emeritus ved Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet vil snakke om, når han holder foredrag 21-10-2019 kl. 19. 00, Rathsacksvej 30.

Johannes Krüger er forfatter til bogen: »Klimamyten. Et opgør med tidens CO2 panik.«

150 års observationer

Ifølge Johannes Krüger bør man se klimaforandringerne over et større tidsinterval

end det man normalt gør. Gør man det, er ændringerne, ifølge Johannes Krüger, naturlige og ofte med et fast forløb.

Johannes Krüger mener, at FNs Klimapanel (IPCC) bør se på jordens klima over millioner af år, i stedet for at se på de sidste 150 års metrologiske målinger. Johannes Krügers pointe er, at man risikerer at stirre sig blind på vejrbegivenheder og kortvarige klimaudsving.

En farlig cocktail

Johannes Krüger mener, det er en farlig cocktail, når politik, videnskab og særinteresser blandes sammen, da det kan skabe et meningspres og en selvcensur, der gør det umuligt for politikerne at opfange relevant information og derved reagere rationelt på den. Simpelthen fordi, ifølge Johannes Krüger, at de lukker sig selv ude fra relevant og korrekt information.

Hvis du vil deltage i foredraget og den efterfølgende debat, afholdes det mandag 21. 10.19 kl 19.00 på Rathsacksvej 30. Entré 60 kr.

Der vil være mulighed for at købe biodynamisk vegetarisk suppe med brød fra klokken 18.00. Dette bestilles ved tilmelding, pris 50 kr. – 110 kr, hvis man vil deltage i begge dele.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

I efterårsferien kan de 6-12 årige gå på spørgelsesjagt i ruinerne under Christiansborg Slot.

Var Blåtårns spøgelser uskyldige?

Gustav passerer målstregen som verdensmester.

Gustav efter VM-triumfen på Hawaii: »Alt er muligt med fantastiske supportere«