Søren fra Tribeca, Julie fra Nørrebro/Nordvest Bladet og Benjamin fra Nordvest Ølbar er trekløveret bag Nordvest Ølfestival. Find Facebookbegivenheden ‘Nordvest Ølfestival 2019’ og få yderligere og løbende info om program, billetter og øvrig info.
Søren fra Tribeca, Julie fra Nørrebro/Nordvest Bladet og Benjamin fra Nordvest Ølbar er trekløveret bag Nordvest Ølfestival. Find Facebookbegivenheden ‘Nordvest Ølfestival 2019’ og få yderligere og løbende info om program, billetter og øvrig info. - Foto: Martin Sørensen

Nordvest Ølfestival: Billetsalget er skudt i gang

23. november bliver en fantastisk dag. I sær hvis du kan lide øl!

Nørrebro/Nordvest Bladet har slået pjalterne sammen med Tribeca og Nordvest Ølbar på Bisiddervej, og arrangerer sammen ’Nordvest Ølfestival’.

En dag og aften med ølsmagninger, foredrag, quiz, konkurrencer, mere øl – og pizza fra Tribeca og saftige burgere fra ’Alberts’ til at stille ølsulten med.

Danmarks største ølekspert, Carsten Berthelsen, står i spidsen for en helt særlig ølsmagning, hvor de fremmødte skal igennem Berthelsens egne fem danske favoritøl.

Hvem skal være årets lokale håndbrygger?

Højdepunktet på Nordvest Ølfestival er kåringen af årets lokale mikrobrygger.

Der er plads til op til 10 lokale hånd- og mikrobryggere, der skal vise deres bedste øl frem for publikum, der naturligvis skal smage grundigt på de gyldne dråber. Publikum stemmer på den øl de mener er bedst, og sammen med stemmerne fra en professionelt jury, kåres og hædres årets lokale håndbrygger.

Med titel og ære følger en heftig præmie – i hvert fald hvis man er ølentusiast.

Årets lokale mikrobrygger vinder nemlig en hel dag på Indslev Bryggeri, hvor vinderen tilbringer hele dagen med brygmester Torben Steenholdt, og følger brygmesterens arbejde med, at brygge en ny øl, der skal i salg og på hanerne hos Tribeca i NV.

Billetsalget til Nordvest Ølfestival er skudt i gang, og link til billetkøb findes i Facebookbegivenheden ’Nordvest Ølfestival 2019’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Teknik- og mijøborgmester Ninna Hedeager Olsen på Strandboulevarden på tur med Østerbro Lokaludvalg for at se på forholdene ved en tidligere lejlighed.

Debat om budgettet: Et skridt i den rigtige retning

Rita Nielsen gæster Magrethekirken.

Cafékirke med brunch og oplæg