Lone Rasmussen og Robin Ungermann står bag den nye natklub Haven på Allégade 7.
Lone Rasmussen og Robin Ungermann står bag den nye natklub Haven på Allégade 7. - Foto: Martin Sørensen

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

»Vi vil lave en natklub til Frederiksberg«

Lone Rasmussen fra Karmaklubben og natklubveteranen Robin Ungermann er i fuld gang med at lave natklub i Grocks gamle lokaler på Allégade, så du kan godt begynde at finde danseskoene frem. Stedet åbner 18. oktober.

»Vi har virkelig skrevet mange beskeder på Messenger, da vi skulle vælge tapet. Vi endte med at vælge et hvert,« griner Lone Rasmussen fra Karmaklubben og kigger på den ene af sine kompagnoner, natklubveteranen Robin Ungermann.

Det glade tapet med roser skal danne ramme om dansegulvet, mens det grønne tapet med blade kommer til at byde velkommen i lounge-afdelingen i Frederiksbergs nye natklub Haven. Natklubben åbner i Grocks gamle lokaler på Allégade 7.

Lige nu er stedet invaderet af håndværkere, der har travlt med at rive ned og bygge op og gøre klar til åbningsfesten fredag 18. oktober fra kl. 20.

En natklub for voksne

Lone Rasmussen har svært ved at skjule sin begejstring, når hun fortæller om Haven.

»Vi vil lave en natklub til Frederiksberg til det voksne publikum. Jeg har lagt kræfterne sammen med Robin, der har en masse erfaring fra nattelivet. Jeg vil gerne have et sted, hvor folk kan føle sig hjemme, en god jordnær klub,« smiler hun.

Udenfor byder matriklen på et areal ud mod Allégade, hvor efeus er hængt op og mere er på vej.

Økologiske cocktails

Robin Ungermann er lidt af en ekspert på cocktails-området,og det kommer da også gæsterne til gode.

»Vi laver cocktails, der er lidt ud over det sædvanlige, hvor cirka halvdelen er økologiske. Mange af cocktailsene får blomster og plantenavne,« fortæller han.

Drømmen om Haven har været længe undervejs. Allerede i marts begyndte de at kigge langt efter Grocks lokaler. Da den tidligere ejer gik konkurs, slog de til.

Ingen levende musik

Robin Ungermann er frederiksberg-borger med et stort F.

»Jeg er frederiksberg-dreng, så stedet her er lidt af en drømmelokation. Jeg er vokset op på Allégade 8, og jeg ved, at min mor er kommet på Grock.«

Det var et helt bevidst valg at udskifte navnet, da natklubben Haven er Grocks dimentrale modsætning.

»Der kommer ingen levende musik her, det bliver en danse-natklub. Dansegulvet bliver fem gange større end før,« forklarer han og røber, at steder er på 170 m2 med plads til ca. 250 danseglade gæster.

Baren bliver delvis malet i den rigtige frederiksberg-grøn, samme farve som læderet på sofaerne, som de nye ejere af natklubben Haven selv har bygget.

Går gerne i dialog

Lone Rasmussen glæder sig til at stå og byde gæsterne velkommen, så hun vil dele sol og vind lige, da hun også har Karmaklubbens arrangementer at tænke på.

»Vi er lydhøre hvis frederiksberg-borgerne har gode forslag til Haven, så vil vi gerne have en dialog,«siger hun.

Lige nu gælder det om at blive færdige med ombygningen, men alligevel er fremtidsplanerne allerede inde i billedet.

»Vores ultimative mål er også at åbne en restaurant, men det bliver nok først til maj,« siger Robin Ungermann, og oplyser, at de leder efter den rigtige partner, der vil drive restauranten.

Det betyder, at natklubben Haven og restauranten , en diningklub-restaurant, skal dele hus efter Havens koncept.

Haven vil have åbent fredag og lørdag fra kl. 20 og lige til gæsterne sætter sig ned, lyder det fra Lone Rasmussen med et smil.

Vind adgang og bobler

Du kan følge med på facebook om, hvad der sker på Haven.

I ventetiden kan du prøve lykken i en konkurrence om at vinde adgang til Haven, men ikke nok med det, så sætter Frederiksberg Bladet sammen med Robin Ungermann og Lone Rasmussen et bord til fire personer, en flaske bobler og en flaske spiritus på højkant.

Alt hvad du skal svare på er, hvad den nye natklub på Allégade kommer til at hedde.

Send dit svar på mail til: hee@minby.dk senest 21. oktober.

Den heldige får direkte besked.

Engang hed stedet Grock, nu skal det hedde Haven.

Engang hed stedet Grock, nu skal det hedde Haven. – Foto: Heidi Engelund

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Tre af de fire initiativtagere til Dragør Privatskole - fra venstre Katrine Lebrecht Helden, Susan Sleman Osbech og Jens Aage Skare Nielsen. Trods afslaget på at etablere skolen på A.P. Møllers Allé arbejder initiativtagerne videre på en plan B og C.

Afslag fra politikerne: Privatskole må have fat i plan B

Line Kjeldsen Jensen tegner kaosramte forældre.

Kaosramte forældre i Lines streg