Sisse Marie Welling fødte i juli sin lille søn.
Sisse Marie Welling fødte i juli sin lille søn. - Foto: Martin Sørensen

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling går på barsel

Sisse Marie Welling (SF), der er sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, fødte i juli en sund og rask dreng. Efter budgetforhandlingerne for 2020 er veloverstået, og denne weekends C40-klimatopmøde er ovre, går Sisse Marie Welling på barsel i tre måneder. Klaus Mygind (SF) er stedfortrædende borgmester, indtil Sisse Marie Welling er tilbage i midten af januar måned 2020, skriver Ritzau.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Endnu er det kun fodboldspillere, der har glæde af banen på Genforeningspladsen, og uden penge til at genoprette skøjtebanen, må Kultur- og Fritidsforvaltningen nu sænke ambitionerne g finde på andre alternativer.

Drømmen om en stor skøjtebane i NV er knust

Veteraner i København kan nu se frem til bedre hjælp i kampen for at skabe en god hverdag langt fra krigens fronter.

Københavnske veteraner er sikret syv millioner kroner