Nu er det muligt at hente og sende pakker hos Kiosk 26 i Aksel Møllers Have
Nu er det muligt at hente og sende pakker hos Kiosk 26 i Aksel Møllers Have - Foto: FOTO: Henrik Petit

Postnord har åbnet et nyt udleveringssted i Aksel Møllers Have

I sidste uge åbnede PostNord en helt ny Collect Shop i Kiosk 26 i Aksel Møllers Have 26 på Frederiksberg. Her kan man nemt og hurtigt hente og sende pakker. »Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde borgerne på Frederiksberg endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker fra nettet, og vi håber, at de får stor glæde af det. Vi har et klart ønske om at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, og det nye udleveringssted i byen er et skridt i den rigtige retning,« siger Tonny Povlsen, distriktschef i PostNord. Det er muligt at sende og hente pakker mandag til lørdag fra klokken 8.30 til 22.00 og søndag fra klokken 9.30 til 22.00. »Vi ser rigtig meget frem til at udlevere pakker fra nethandlen til vores kunder. Vi er sikker på, at det vil glæde vores kunder samt skabe en øget kundestrøm til vores butik,« siger Hassan Munawar fra Kiosk 26.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Årets vinder af DM i kæmpegræskar blev Jens Peder Skønager fra Ribe.

Halloween i Tivoli: Så meget vejer Danmarks største græskar

Endnu er det kun fodboldspillere, der har glæde af banen på Genforeningspladsen, og uden penge til at genoprette skøjtebanen, må Kultur- og Fritidsforvaltningen nu sænke ambitionerne g finde på andre alternativer.

Drømmen om en stor skøjtebane i NV er knust