Veteraner i København kan nu se frem til bedre hjælp i kampen for at skabe en god hverdag langt fra krigens fronter.
Veteraner i København kan nu se frem til bedre hjælp i kampen for at skabe en god hverdag langt fra krigens fronter. - Foto: FOTO: Martin Sørensen.

Københavnske veteraner er sikret syv millioner kroner

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) har sikret over syv millioner kroner til en styrket veteranindsats i København.

Over de næste fire år, kan de 3500 veteraner, der bor i København, se frem til at få mere hjælp.

Tilbage i 2014 droppede Københavns Kommune ellers deres veteranpolitik, hvilket blev kritiseret af talsmanden for veteranalliancen, der kaldte København for ’den værste kommune at være veteran i’.

Årets budgetforhandlinger i København resulterede i syv millioner kroner, der gør det muligt at indfri en række af aktørernes ønsker, blandt andet at der bliver fulgt tættere op på samarbejdet med virksomheder, som har en veteran i småjob, løntilskud og praktik.

Resultatet af budgetforhandlingerne glæder beskæftigelses- og integrationsborgmester, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), som gav udtryk for ønsket ved forhandlingsbordet.

»Der er ingen tvivl om, at vi skal gøre mere for mennesker, som har gjort så meget for os. Hverdagen langt fra krigens fronter kan være svær, og derfor er vi forpligtet til at hjælpe endnu bedre,« siger Cecilia Lonning-Skovgaard i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sisse Marie Welling fødte i juli sin lille søn.

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling går på barsel

»Op til en kamp printer jeg info om de implicerede spillere på labels og sætter det op på et A3-ark, som jeg har foran mig under kampen,« forklarer Peter Piil

Peter har den (sports)gren så kær …