Endnu er det kun fodboldspillere, der har glæde af banen på Genforeningspladsen, og uden penge til at genoprette skøjtebanen, må Kultur- og Fritidsforvaltningen nu sænke ambitionerne g finde på andre alternativer.
Endnu er det kun fodboldspillere, der har glæde af banen på Genforeningspladsen, og uden penge til at genoprette skøjtebanen, må Kultur- og Fritidsforvaltningen nu sænke ambitionerne g finde på andre alternativer. - Foto: Julie Stougaard

Drømmen om en stor skøjtebane i NV er knust

Skøjtebanen på Genforeningspladsen var ikke på listen, da det for nyligt blev offentliggjort, hvilke projekter, der får penge fra kommunens budget 2020.

For et år siden stod det klart, at banen skulle bygges helt om for at kunne fungere, og Byggeri København, som er Københavns Kommunes bygherre, lagde sag an mod entreprenøren.

Ombygningen af banen vil koste 29,2 millioner kroner, og med et stramt anlægsloft er det ikke et beløb, man har kunnet finde til projektet i denne omgang, siger Jonas Bjørn (S), der er medlem af Økonomiudvalget samt Kultur- og Fritidsudvalget.

Han oplyser, at kommunen forfølger et spor om erstatning for den skøjtebane, man har bestilt og betalt for men aldrig fået.

»Allerede på vores næste udvalgsmøde har vi bedt om, at direktøren for vores byggeafdeling kommer. Det kan ikke være rigtigt, at man som entreprenør fuldstændig risikofrit kan bygge et anlæg, som ikke virker,« siger Jonas Bjørn.

Samtidig er Kultur- og Fritidsforvaltningen nu ved at overveje, hvilke alternativer der er til at etablere den store skøjtebane. Det siger Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt.).

”Alternativerne vil blive præsenteret for Kultur- og Fritidsudvalget senest februar 2020, og jeg ser frem til at høre, hvilke løsninger, der kan findes frem til.«

LÆS OGSÅ: https://minby.dk/2019/08/30/139926/skoejtesag-tager-livet-af-forening/

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nu er det muligt at hente og sende pakker hos Kiosk 26 i Aksel Møllers Have

Postnord har åbnet et nyt udleveringssted i Aksel Møllers Have

Sisse Marie Welling fødte i juli sin lille søn.

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling går på barsel