Så er der snart operasalon igen.
Så er der snart operasalon igen. - Foto: PR

Operasalon med heltetenor

Så er der igen mulighed for at lytte til opera i operasalonen, der denne gang er hos Lillian Jensen på Hoffmeyersvej 35. Det sker 17. oktober kl. 19. Der er entré, og der serveres et glas cava og tapas.

Inde i operasalonen kan du møde tenor Jens-Christian Wandt og pianisten Alexander McKenzie, der giver salonkoncert i Opera Frederiksberg.

Jens-Christian Wandt har studeret på Hochschule für Musik und Theater i Hamborg, og fik sin sceniske debut som Doktor Falke i Det Ny Teaters opsætning af Flagermusen i 1995.

Koncert-debuten fandt sted i 1992 som solist i Mozarts c-mol messe i Amsterdams Concertgebouw. Har medvirket i opsætninger og koncerter i ind- og udland. Har sunget i bl.a. Sydneys Operahus, Gran Liceu i Barcelona, Queen Elizabeth Hall i London og i Berwaldhallen i Stockholm.

I Danmark har Jens-Christian Wandt sunget med alle de danske symfoniorkestre, optrådt både som sanger og skuespiller på bl.a. Aarhus Teater, Aalborg Teater, Gladsaxe Teater, og Hamletscenen i Helsingør.

Alexander McKenzie er opvokset i Sydney i en dansk familie. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos bl.a. Amalie Malling. Han debuterede i 2018 i den store koncertsal på konservatoriet med en udsolgt koncert.

Trods sin unge alder har han allerede nu markeret sig som en af sin generations mest efterspurgte pianister i Danmark og hele Skandinavien. Med sin trio – Trio Vitruvi, vandt han i 2014 P2´s kammermusikkonkurrence og flere andre konkurrencer.

Sidste år debuterede han i New Yorks Carnegie Hall og hvert år spiller han i London Wigmore Hall.

Info om billetter m.v. på operafrederiksberg.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Korkpropper gjorde Kandis klimatosset

Godt sammenhold og passen på hinanden er noget af det, beboerne Malene Pedersen og Jørgen Lehman fremhæver, når de skal beskrive Akacieparken, hvor de bor.9

I Akacieparken: »Jeg bliver sur, når folk kalder os Somaliaparken«