Tag med Eliaskirken til Skovtårnet i Haslev

Vesterbrogade: Onsdag 16. oktober klokken 12.00 tager ’Mening, tro og etik’ en helt ny drejning. Denne onsdag går turen nemlig til Skovtårnet ved Haslev. Skovtårnet, der også går under navnet ’Camp Adventure’, er 45 meter højt og har 12 cirkellag, og deltagerne til ugens arrangement skal med helt op til toppen og nyde udsigten over skov, skov og mere skov. Fra parkeringspladsen er der cirka 900 meter til selve tårnet. I selve tårnet skal der gås 650 meter opad. Der er dog mulighed for flere pauser undervejs med gode udkigsposter. Dagen sluttes af med kaffe og kage, og hjemkomsttidspunktet er cirka klokken 17 ved Vesterbro Torv, hvor afgangen også er klokken 12. Det koster 100 kroner at komme med på turen. Billetter kan købes i kirken til onsdagsforedragene forinden. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Her ses Pernille Rosenkrantz-Theil (S), der holdt tale i anledning af Den Internationale Lærerdag.

Fornemt besøg: Minister fejrede Lykkebos lærere

Snart er det tid til influenza-vaccine.

Influenza-stikket bliver forsinket i år