Det er en uhyggelig omgang i Tivoli i efterårsferien og frem til 3. november, hvor ¿Hospitalet¿ har åbent.
Det er en uhyggelig omgang i Tivoli i efterårsferien og frem til 3. november, hvor ¿Hospitalet¿ har åbent. - Foto: René Mølskov

Det er fand‘me uhyggeligt, du: Tivoli er indlagt på et sygt uhyggeligt hospital

Det var lige dele uhyggeligt og festligt, da halloween i Tivoli blev åbnet i fredags. Allan Mortensen og Gustav Wolter åbnede porten med sang, og bag dem ventede både monstre, græskar og Rasmus Klump.

I hjørnet, lige ved siden af den store gitterport ved Tivolis hovedindgang, rasler et bundt nøgler. Et par isblå øjne stirrer vredt under buskede øjenbryn. Altsammen i hård kontrast mod den kridhvide hud. Det er et af monstrene fra Tivolis uhyggelige hospital, der markerer efterårssæsonen med Halloween. Endnu mere kontrastfyldt er storsmilende Allan Mortensen og Gustav Wolter, der med guitar og sang stemmer i med Kim Larsens ’Tarzan Mama Mia’. De to står sammen på scenen, når de gentager musicalsuccessen ’Midt om natten’, der spillede i 2018. Der var fulde huse i Tivoli og den turnerede derefter over meget af landet. I år er den retur og byder blandt andet på en mere film-tro version.

»Efter at Kim er gået bort virker det mere rigtigt at gå i retning af en version, der ligger sig meget mere op af filmen,« siger Gustav Wolter til Vesterbro Bladet i forbindelse med åbningen.

Allan Mortensen og Gustav Wolter er klar til at underholde hele København, når de i starten af næste år genopliver 'Midt om Natten'.

Allan Mortensen og Gustav Wolter er klar til at underholde hele København, når de i starten af næste år genopliver ‘Midt om Natten’. – Foto: René Mølskov

Sidste forestilling svingede mellem en nutidig handling og en handling på samme tid som den originale film ’Midt om Natten’.

»Der kommer endnu mere musik og meget mere end der var plads til i filmen,« siger Allan Mortensen.

Tivolis Halloween kan opleves fra i dag og helt indtil 3. november. Der er mere end 21.000 græster som en del af halloween-pynten. ’Midt om Natten’ spiller igen i Tivoli fra 2. april.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
»Den nuværende restaurationsplan er 12 år gammel og ikke længere up-to-date. Derfor skal vi have en ny,« fastslår Venstres medlem af Bevillingsnævnet, Peter Fjerring.

Frederiksberg trænger til en ny plan for nattelivet

Fantasi: Da 100 børn i 3. klasse malede et tyve meter langt gavlmaleri til skolegården