‘Mito & Dito’ er en teaterforestilling uden ord.
‘Mito & Dito’ er en teaterforestilling uden ord. - Foto: PR

Musikalsk teater uden ord

Teaterforestillingen ’Mito & Dito’ er en sjov, poetisk forestilling for folk i alle aldre. I et musikalsk og nonverbalt univers får de to venner Mito og Dito fortalt en enkel historie, der tager udgangspunkt i børnenes verden. Teaterforestillingen skildrer forholdet mellem ’dit og mit’ og misundelse.

’Mito & Dito’ spiller 18. oktober klokken 10 i Dramasalen på Ørestads Bibliotek. Billetter koster 40 kroner og kan købes på billetto.dk. Forestillingen er en del af Amager Børneteaterfestival 2019.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Kan man lære at tæmme tigre?

Børneteater: Tamme tigre findes ikke

Forsanger i Magtens Korridorer, forfatter og forsker Johan Olsen har altid været enormt legesyg og nysgerrig. Selvom han som forsker sidder meget bag sin computerskærm nyder han at skeje ud. Hans nærmest barnlige nysgerrighed har været drivkraft bag den bog, han netop har udgivet ‘Hvad er et æg’. I bogen giver han svar på en række af dagligdagens små mysterier.

Johan Olsen: Drevet af nysgerrighed