- Foto: Thomas Frederiksen

Italiensk for fortsættere

I år har ægteparret Lone Buch Hansen og Giordi Di Renzo kunne fejre 25 års jubilæum for deres italienske delikatesseforretning Spaghetti Martelli på hjørnet af Classensgade og Dag Hammarskjölds Allé.

De har fejret jubilæet med at udvide med endnu et forretningslokale på Dag Hammarskjölds Allé, ganske tæt på det nuværende, nemlig i nummer 42, hvor et andet ægtepar, Hammer, drev frisørsalon i mere end 40 år og stoppede i marts.

Nu serverer Spaghetti Martelli små runde pizzaer på denne lokalitet. Inspirationen er som med alt andet italiensk.

”Så kan folk spise flere forskellige slags pizzaer i et måltid,” siger Lone Buch Hansen, som konstaterer, at de har præsenteret en nyhed, når de har haft jubilæum de sidste par gange. Ved 20 års jubilæet i 2014 begyndte de at sælge italiensk is i sommermånederne.

Lone Buch Hansen og Giordi Di Renzo mødtes i Italien og flyttede til Danmark, hvor de fik job i et italiensk vinhus, som de overtog og gjorde til delikatesseforretning i 1994. Her ville de vise danskerne, at italiensk mad er andet end spaghetti med kødsovs. Det har de nu vist med et bredt udvalg, som altså er blevet udvidet, gennem 25 år.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Planetariet slukker tørsten med urin til Kulturnatten.

Livet som astronaut: Drik din egen urin til Kulturnat

Husk nu de ældre borgere, lyder budskabet fra Hanne Illum.

De ældre må ikke glemmes i budget 2020