Daglig leder af Clean House 2,0 Raga Nordstjerne og brugerne kan nu glæde sig over, at værestedet overlever efter at være blevet tildelt 3,6 millioner kroner fra Københavns Kommunes Budget 2020.arkivfoto: martin sørensen.
Daglig leder af Clean House 2,0 Raga Nordstjerne og brugerne kan nu glæde sig over, at værestedet overlever efter at være blevet tildelt 3,6 millioner kroner fra Københavns Kommunes Budget 2020.arkivfoto: martin sørensen.

Clean House 2,0 er reddet: fejres med glædesreception

Værestedet for tidligere stofmisbrugere Clean House 2,0, som i dag ligger i Hiort Lorenzens Gade på Nørrebro, holder glædesreception i dag torsdag 10. oktober fra 16.30-19.00.

Og de har så sandelig noget at fejre. De er nemlig blevet tildelt i alt 3,6 millioner kroner på en periode over fire år fra Københavns Kommunes Budget 2020.

Clean House skulle have været nedlagt ved udgangen af 2017, men SydhavnsCompagniet sikrede projektets overlevelse via bred politisk opbakning. Siden har Clean House modtaget fire midlertidige bevillinger fordelt over blot to år, hvilket betyder, at Clean House har været lukningstruet fire gange i de to år. Dertil kommer, at Clean House har været nødsaget til at flytte tre gange i samme periode.

LÆS OGSÅ: https://minby.dk/2019/07/28/129807/eks-misbrugere-kaemper-for-et-clean-liv-paa-noerrebro/

»De sidste to års usikkerhed og modstand medførte dyb fortvivlelse, og der er blevet anvendt utrolig meget energi på at holde modet oppe. Daglig leder Raga Nordstjerne og en stærk brugergruppe formåede at holde kampgejsten oppe. Men modstand gør stærk, siges det. Vi står i dag med et stærkere fokus og en stærkere tro på fremtiden. Vi har fået mindre lokaler, men de er mere velegnede og har en meget bedre beliggenhed i hjertet af København,« siger direktør for SydhavnsCompagniet i en pressemeddelelse.

Kom og vær med til at fejre den glædelige nyhed hos Clean House 2,0 i eftermiddag fra 16.30-19.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hirschsprungske er en del af Kulturnatten med arrangementer for både børn og voksne.

Så er der kulturaften: Fra esport til minder om anden verdenskrig

Den hvide påfugl i Frederiksberg Have har det ifølge slotsgartner Lars Friis det godt. Hun har blot leget med maling..

Hvid påfugl har fået blodrøde fjer