Journaliststuderende har lavet en pop up-redaktion i Garage Park NV, hvor de har produceret videoer og artikler om og med kræfterne i Nordvest. Kom med til fernisering i dag.
Journaliststuderende har lavet en pop up-redaktion i Garage Park NV, hvor de har produceret videoer og artikler om og med kræfterne i Nordvest. Kom med til fernisering i dag. - Foto: fra Facebook

Fernisering: se udstilling om kræfterne i Nordvest

I to uger er elever fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole rykket ind i Garage Park NV under navnet BaggårdsTV.

I samarbejde med We Do Democracy og Bispebjerg Lokaludvalg har de skabt en pop up-redaktion i hjertet af Nordvests gamle industrikvarter. Her har de produceret videoer og artikler med og om de kræfter, der skaber Nordvest, for at vise et nuanceret billede af bydelen.

I dag torsdag 10. oktober holder de åben fernisering i Demokrati Garagen, hvor alle er velkomne. Fra klokken 16-18 er der åben udstilling i garagen, hvor de viser fotografier og artikler fra deres arbejde. Mellem klokken 16.30-17.30 vil de desuden vise et udvalg af redaktionens videoproduktioner.

Undervejs vil der være lækre snacks og bobler. Udstillingen lever efterfølgende videre på Garage Parks ydermure og online.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Den hvide påfugl i Frederiksberg Have har det ifølge slotsgartner Lars Friis det godt. Hun har blot leget med maling..

Hvid påfugl har fået blodrøde fjer

Designer Zoo Vesterbro

Specialdesignede spiseborde og dansk kunsthåndværk i unik designbutik på Vesterbro