Privatperson donerer penge til kræftramte

Enhver person eller virksomhed har mulighed for at donere penge til Rigshospitalet, og den mulighed har entreprenøren Carsten Mindegaard nu gjort brug af.

Carsten Mindegaard har således doneret et ukendt millionbeløb til Rigshospitalets Klinik for Blodsygdomme, oplyser hospitalet.

Entreprenøren, der ejer LM Byg A/S og Pihl & Søn A/S, var selv indlagt på afdelingen, da han var syg med lymfekræft i 2017. Nu ønsker han at sige tak til afdelingens læger, og det gør han med en donation.

»Jeg er heldig at være i live, og det kan jeg takke de dygtige specialister på Rigshospitalets Klinik for Blodsygdomme for. Kræftramte patienter og deres pårørende fortjener al den støtte og opbakning, de kan få, ligesom flere ressourcer til kræftforskning på området forhåbentligt over tid vil øge antallet af mennesker, der overlever kræft,« siger Carsten Mindegaard.

Ifølge klinikchef på Klinik for Blodsygdomme, Lars Kjeldsen, bidrager Carsten Mindegaards donationer til at forbedre fagligheden hos afdelingens ansatte.

Det er tredje gang, at Carsten Mindegaard donerer penge til afdelingen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frederik Cornelius Østergaard (SF) ser frem til, at Nørrebro Station får et løft.

DEBAT: Nørrebro går en lys fremtid i møde

Sara og Tarik er frivillige i Ressourcecenter Nørrebro, der arrangerer frivillige aktiviteter for børn og unge på Nørrebro.

Sara og Tarik skaber alternativer til gadelivet