Frederiksberg Slot og Hærens Officersskole byder på aftensmad i kantinen og rundvisning.
Frederiksberg Slot og Hærens Officersskole byder på aftensmad i kantinen og rundvisning. - Foto: Martin Sørensen

Kulturelle oplevelser står i kø

På fredag indtager Kulturnatten igen Frederiksberg med masser af tilbud for hele familien. Så tag på opdagelse 11. oktober med kulturpas på jakken, så åbner alle dørene.

Når mørket sænker sig over Frederiksberg fredag 11. oktober, så er det igen blevet tid til at gå på opdagelse i Kulturnatten, hvor det handler om at vende Frederiksberg på vrangen og lyse op i mørket.

Du kan opleve unikke lysinstallationer ved rådhuset, Hovedbiblioteket, Riddersalen og KU.BE og flere andre steder, så hold øje.

Spis lidt litteratur

Alt hvad du behøver er et kulturpas på frakken, et program og et åbent sind til at opleve en hulens masse.

Du kan købe kulturbadge på biblioteket, 7Eleven og udvalgte museer. Husk du kan køre gratis med offentlig transport med kulturpasset.

Her kommer et par tilbud, som du måske har lyst til at besøge på fredag.

Hovedbiblioteket på Falkoner Plads byder på en aften i lys og i mørke. Du kan finde ud af om litteratur kan spises og tegne lysende selfies.

Hos Hærens Officersskole på Roskildevej kan du opleve en feltgudstjeneste på slottets flagbalkon, lytte til samtaler mellem en feltpræst og veteraner om at være udsendt. Aftenen byder også på en rundvisning, militære køretøjer og musik. Eller hvad med at spise aftensmad i slottets kantine og slå vejen forbi kadetbaren?

Mørkevandring i haven

På Veterinærskolen også kendt som Landbohøjskolen på Bülowsvej/Rolighedsvej vil man for første gang vise den anatomiske samling frem. Og er du ikke blevet helt afskrækket af det, så kan du også opleve dissektering af dyr og få en snak med dyrlægestuderende.

Eller hvad med at komme med på en mørkevandring i Landbohøjskolens have med lydkunsterne Myrkr. Der er åbent fra kl. 18-22.

Fællesspisning i KU.BE

I KU:BE på Dirch Passers Allé står der droneflyning og fællesspisning på menuen fra kl. 17 i Café Glad. Der er også mulighed for at opleve bevægelsesinstallationer fra en ny vinkel.

Trænger du til at komme i det musikalske hjørne, så byder Musikhøjskolen i Smallegade 12 på et par fine oplevelser. På skolen kan du møde sangerinden Kira Skov, der synger sange og fortæller om musikken, livet og døden.

Eller hvad med selv at give et nummer for Kira Skov?

Rundt på Riddersalen

Hos Riddersalen på Allégade er der noget for hele familien. Aftenen byder på forestillingen ’Hattejagten’ og familieworkshop. Der er også mulighed for en rundvisning i teatrets fine, historiske lokaler. Der er åbent fra kl. 18-22.

Kig endelig selv videre i programmet for der er så mange gode oplevelser, der gerne vil have besøg.

Rigtig god fornøjelse på Kulturnatten.

Kulturnatten med de mange tilbud, gør at man skal hurtigt rundt.

Kulturnatten med de mange tilbud, gør at man skal hurtigt rundt. – Foto: Dan Møller

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Ejner Jensen håber, at der efter mange års nølen endelig kommer skub i planerne for pladsen, som kan blive Valbys nye samlingspunkt.

Valbys asfaltørken: Minder og drømme fra Toftegårds Plads

Hannibal Holt og Karl McIlquham håber at se mange til beboermødet onsdag aften.

Fællesskab skal styrke området ved Gothersgade: Vi vil tage kvarteret tilbage