Nørrebro bliver til en burger i morgen hos Cock’s & Cows. Bemærk: Dette er ikke et billede af Cock’s & Cows‘ burger.
Nørrebro bliver til en burger i morgen hos Cock’s & Cows. Bemærk: Dette er ikke et billede af Cock’s & Cows‘ burger. - Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Få smag for sagen: Lokal restaurant fortolker Nørrebro i en burger

Hvordan ville Nørrebro smage, hvis bydelen var en burger? Det kan du få svar på torsdag 10. oktober kl. 16, hvor Cock’s & Cows på Ravnsborggade lancerer en ny lokal burger, som skal hylde Nørrebro og kvarteret omkring Ravnsborggade.

Her har burgerkæden allieret sig med Nørrebro Bryghus og madelskerne fra Facebook-gruppen Team Grease, som tæller over 10.000 medlemmer. Samarbejdet skal sikre, at burgeren får et lokalt islæt.

»Det er uhyre vigtigt for os med et lokalt islæt, og Nørrebro er et mangfoldigt kvarter med mange facetter, så det er ikke nogen nem opgave, men vi vil ikke bare være endnu en restaurant. Vi vil ind under huden på lokalsamfundet, og det er derfor, vi gør det her,« lyder det fra Lasse Wiwe, der er partner i Cock’s & Cows.

Nøjagtig hvad burgeren skal indeholde, ligger ikke fast endnu. Det bliver først afsløret til lanceringen, men det er dog sikkert, at Ravnsborg Red Ale fra Nørrebro Bryghus kommer til at indgå. Resten er op til et smagspanel, der består af Team Grease-medlemmer.

Hvis man kommer forbi i morgen og køber en burger, kan man samtidig få en gratis Ravnsborg Red Ale med i købet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sara og Tarik er frivillige i Ressourcecenter Nørrebro, der arrangerer frivillige aktiviteter for børn og unge på Nørrebro.

Sara og Tarik skaber alternativer til gadelivet

Ulla Abdullas Cocobongoband.

Krusedullejazz for de mindste