I morgen kl. 10 står programmet på fællesrap på Bellahøj Friluftsscene med rapperen Pharfar og DR-værten Chapper.
I morgen kl. 10 står programmet på fællesrap på Bellahøj Friluftsscene med rapperen Pharfar og DR-værten Chapper. - Foto: Ricky Tomkins

1.500 unge rappere rimer løs med Pharfar og Chapper i Bellahøj

Hvis du bor i nærheden af Bellahøj Friluftsscene, kommer du med al sandsynlighed til at høre et ordentligt skrål fra scenen i morgen kl. 10.

Her samles 1.500 af byens mindste borgere fra 50 daginstitutioner nemlig til koncerten ’Syng højt!’, hvor de bliver ledsaget af kunstneren Pharfar, DR-værten Chapper og et fuldt raporkester.

Koncerten ’Syng højt! løber af stablen hvert år, og i år står programmet på rapmusik. Derfor skal børnene blandt andet rappe en række børneklassikere og nogle af Pharfars og Chappers største hits.

Arrangementet henvender sig primært til børn i alderen 0-8 år, deres pædagoger og områdets ældre borgere. Men alle er velkomne til at kigge forbi og nyde koncerten.

Konceptet ’Syng højt!’ startede tilbage i 2012 og samler hvert år hundredvis af børn, der prøver kræfter med forskellige musikgenre.

Hvis du/I har lyst til at være med, kan man stadig nå at tilmelde sig. Det sker på mailen synghojt@gmail.com.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Under klimafestivalen kan du hjælpe med af samle skrald i havnen med GreenKayak.

Nu mødes borgmestre fra hele verden for klimaet: Se her, hvor du kan være med

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen.

Samtlige partier bag budgetaftale i Tårnby