Nyt Bynet skaber ændringer for 33 buslinjer.
Nyt Bynet skaber ændringer for 33 buslinjer. - Foto: FOTO: Martin Sørensen

Vær beredt: Rod i informationerne ved busserne

Søndag 29. september åbnede Cityringen, som vi alle har ventet spændt på. Med en ny, omfattende metrolinje følger også omlægning af busserne i København fra 13. oktober. Den kollektive trafik skal bindes tæt sammen, således at busserne, metroen og togene passer sammen. Movia er derfor lige nu i gang med at klargøre busstoppestederne, og derfor kan man som bruger opleve rod i forhold til informationer om busserne i hele uge 41. Det skyldes, at nogle busstoppesteder allerede fra 7. oktober er klargjort til det nye bynet og altså også har den nye information, som først gælder fra 13. oktober. Ved andre busstoppesteder vil informationen først blive ændret natten til 13. oktober. Nyt Bynet medfører ændringer for 33 buslinjer, samtidig med at 175 busstoppesteder nedlægges og 37 nye etableres. »Vi ved, det er irriterende, at der vil være rod ved stoppestedet, men kig i stedet på bussen eller på nedtælling til næste bus, hvor informationen vil være korrekt,« siger Movias plandirektør Per Gellert. Få styr på busserne på DOT’s hjemmeside. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Fasangården i Frederiksberg Have er ved at være klar til at finde en forpagter.

Hvem skal lave mad på Fasangården?

Der kom næsten 200.000 kroner i indsamlingsbøsserne til Dansk Røde Kors på Østerbro. pr-foto

Østerbro samlede 191.239 kroner ind