Uni Larsen opfordrer Frederiksberg Kommune til at genoverveje planerne om et kollegie på Finsensvej
Uni Larsen opfordrer Frederiksberg Kommune til at genoverveje planerne om et kollegie på Finsensvej - Foto: FOTO: Martin Sørensen.

Debat: STOP venligst endnu et støjhelvede

Af Uni Weidemann Larsen, Krystalgården

Som beboer i Krystalgården (Finsensvej 5 – 13) følger jeg med stor gru med i ’føljetonen’ i Frederiksberg Bladet vedrørende Kollegiet på Mariendalsvej og al den støjforurening kollegiet medfører. Årsagen til min store interesse/angst er, at Frederiksberg Kommune nu også planlægger, at der skal opføres et nyt kollegie i bygningen Finsensvej 15, som er nabo til vores boligforening.

Kommunen nærmest tromler deres vilje igennem blandt andet ved at tilsidesætte en tinglyst deklaration om, at bygningen SKAL bruges til kontorbygning, og de har først sent i forløbet informeret vores boligforening.

Jeg håber, at kommunen, belært af erfaringerne fra Mariendalsvej, vil genoverveje deres beslutning og stoppe etableringen af dette kollegie, da det jo – med AL TYDELIGHED – viser sig, at der ikke fra kollegiebeboernes side tages nogen form for hensyn til naboer på trods af husorden og mange henvendelser, og at vores frygt derfor er MEGET velbegrundet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Røde Kors havde landsindsamling søndag 6. oktober.

Så meget samlede Vesterbro ind

Du kan blandt andet tage til græskarudskæring, når Reffen åbner op for deres efterårsferieprogram.

Efterårsferie: Tag til rædselsvækkende halloween-hygge på Reffen