Fold din by ud og gør din koncertoplevelse uforglemmelig

Når man bor i København og tager del i kulturlivet, kan det være svært at tænke sig til at gøre lidt ekstra ud af det. Kommer man fra Jylland for at tage til koncert, ligger det i højere grad i kortene, at der skal gøres noget ud af det. Den helt rigtige dag skal planlægges. Man spiser ude, og mange vælger også at tage en overnatning. Men hvorfor ikke også gøre dette, selvom man bor i byen, hvor koncerten finder sted? Tag hjemmefra og kom ud. Bliv så at sige turist i egen by. Og når koncerten er slut, kan du nyde godt af, at du er lokal og komme hjem i seng.

Få hele pakken samlet

Vil du gøre din koncert til en eminent og uforglemmelig oplevelse, så kan du, med fordel, overveje at købe en koncertpakke hos Danhostel Copenhagen Amager. Koncertpakken er til dig, der vil gøre din koncertoplevelse nem og overskuelig, -men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får, til den nette sum af 350 kr.: Veltilberedt middag bestående af en buffet med forskellige salater, kød og tilbehør bestemt efter sæsonens råvarer. Drikkevarer er ad libitum under hele middagen. – her er der tale om øl, sodavand og vin. Slutteligt får du transport til Royal Arena. Bussen kører en time før koncertstart, og buffeten åbner 2 timer før afgang med bussen. Kort sagt får du, med koncertpakken, alt hvad du behøver for at få en uforglemmelig aften. Og endda uden at skulle røre en finger.

Mød de andre koncertgængere

Hvad man måske ikke tænker over når man skal til koncert, er det sociale aspekt i oplevelsen. Man kan stå sammen med flere tusinde andre mennesker til en koncert og føle sig forenet til ét. Selvom man ikke kender de andre, står man sammen i oplevelsen, og det er som om, man har noget sammen, som ingen andre har. Alligevel er det sjældent, man interagerer med hinanden, og det kan egentlig være lidt en skam, at man ikke deler musikkens glæde med hinanden. Men køber man en koncertpakke, vil man opleve et aspekt af koncerten, som man måske ikke før har oplevet. Man vil møde andre koncertgængere, og man vil opleve, hvordan en koncert også kan gå hen og blive en social oplevelse. Er du hardcore fan, vil du med sikkerhed også finde andre, der er lige så dedikerede og betagede af musikken som dig selv.

Den ideelle gaveløsning

Ønsker du at give en koncertoplevelse, er en koncertpakke en oplagt mulighed for at fuldende gaven. Så er oplevelsen planlagt fra start til slut, og gaven er komplet. Der efterlades ingen tomme huller, og du gør det nemt for både dig selv og gavens modtager. Ingen af jer skal forholde jer til planlægning eller praktik. I stedet skal I bare møde op, nyde, opleve, hygge jer og suge til jer af indtryk og minder. Alt sammen imens der bliver sørget for jer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Emilie Bjørn Kilting og Daniel Vendelborg i reyvens bedste latterbrøl med en kort tekst med overraskende pointe, skrevet af hedenfarne Axel Lange.

Ungt revyhold i højt tempo

Stræderne og Strøgets Beboerforening holder møde om støj mandag aften.

Beboere inden borgermøde: Er nattestøj farligt for vores helbred?