Heroines åbner i Frederiksberg Centret.
Heroines åbner i Frederiksberg Centret. - Foto: PR-foto

Find din unikke stil: Ny smykkebutik er et inspirationsunivers

Heroines åbner i weekenden deres tredje butik – denne gang i Frederiksberg Centret. Ideen bag Heroines’ butikker er, at skabe et inspirationsunivers, hvor kvinder får en spændende oplevelse i butikken, som indbyder til at mikse og prøve forskellige smykker for at ramme netop deres unikke stil.

»Frederiksberg Centret er en fantastisk lokation for os med dets stærke fokus på mode, beauty og livsstil. Vi vil gerne puste nyt og anderledes liv ind i den danske smykkeindustri i forhold til måden hvorpå man sammensætter, præsenterer og sælger smykker – både spændende upcoming brands, som tør noget nyt, og kendte smykke-klassikere,« siger direktør Mikkel Berg.

Butikken i Frederiksberg Centret holder åbningsweekend 10.-12. oktober.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Der bliver alt for stærkt på Øresundsbroen - og ikke mindst i tunnelen.

Fartkontrol skal stoppe vanvidskørsel på Øresundsbroen

Billedet viser en villa på Gammel Kongevej 148. Her boede N.F.S. Grundtvig boede fra 1867 - 1868

Fun facts. Vidste du at..