Den nye 4DX-teknologi er udviklet i Sydkorea
Den nye 4DX-teknologi er udviklet i Sydkorea - Foto: FOTO: PR foto.

Biografsæder med vind i håret og lugt af brændt gummi

At gå i biografen er i sig selv en oplevelse, men oplevelsen bliver fremover vildere end nogensinde før. Der er nemlig sket lidt af en revolution i Nordisk Film Biografer Field’s – en revolution ved navn 4DX. Biografkonceptet 4DX giver vind i håret, rysteture, hoppeture, tåge, dufte og snevejr. Biografgæsterne vil altså ikke kun få en en-til-en oplevelse med lærredet, men vil kunne springe direkte ind i filmen med alle sanser.

Den nye teknologi er allerbedst i actionfilm, flotte eventyrfilm og i børnefilm. Ved børnefilm vil der dog blive skruet en anelse ned for effekterne.Udover alle de effekter, der nu bliver en del af biografoplevelserne i Field’s, vil man som gæst også komme til at sidde i luksussæder i alle sale. Med sæderne kan man opleve en meget bedre komfort, og så bliver det også muligt at indstille sæderne i liggende position. Herudover er der også ekstra benplads.

Nordisk Film Biografer har allerede to 4DX-sale i henholdsvis Aarhus og Lyngby – og nu følges der op med endnu en sal i Field’s.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Bjerget Amager Bakke på toppen af forbrændingsanlægget - med skipister og vandrestier.

Toppen af poppen: Amager Bakke er en attraktion i verdensklasse

Nedslidte baderum er blot noget af det, Bavnehøj Skole kæmper med, efter deres helhedsrenovering gik i stå, fordi der ikke var sat penge nok af. I Kgs. Enghave Lokaludvalg havde man håbet, at budgetparterne ville finde de resterende penge på næste år budget i Københavns Kommune, men det lykkedes ikke i denne omgang.

Sydhavnen stod bagerst i årets budgetkø