Stræderne og Strøgets Beboerforening holder møde om støj mandag aften.
Stræderne og Strøgets Beboerforening holder møde om støj mandag aften. - Foto: Benedicte Lorenzen

Like 👍

Beboere inden borgermøde: Er nattestøj farligt for vores helbred?

På et beboermøde mandag aften bliver der sat spot på støjen i Indre By.

Beboerne i Middelalderbyen er plaget af støj fra nattelivet og udendørsarrangementer. Støjen stresser, ødelægger nattesøvnen – men er den også direkte sundhedsskadelig?

Det spørgsmål forsøger Stræderne og Strøgets Beboerforening nu at få to eksperter i støjs skadevirkninger til at svare på. Overlæge Harald Meyer og reservelæge Luba Freja Michaelsson fra Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling på Bispebjerg Hospital gør os beboere klogere ved et åbent Borgermøde mandag 7. oktober kl. 19-21.

»Alle beboere i Middealderbyen er velkomne, så tag din nabo med og mød op til en spændende aften. Kom i god tid og få en kop kaffe og en snak med repræsentanterne fra bestyrelsen. Vi åbner dørene kl. 18.30,« lyder det fra beboerforeningen.

På mødet kan du også høre om resultaterne fra målinger af nattestøj foretaget Middelalderbyen af Danmarks Tekniske Universitet, DTU i beboernes lejligheder, og beboerne får lejlighed til at fortælle om, hvilke problemer de især slås med lige der, hvor de bor.

Mødet finder sted i HUSET, Salon K, Rådhusstræde 13 (inde i gården, til venstre, op ad trappen), og er gratis for alle. Der er kaffe, te, vand og kage.

Stræderne og Strøgets Beboerforening holder efterfølgende generalforsamling for medlemmer kl. 21.15-22.

Du kan læse mere om Stræderne og Strøgets Beboerforening , og hvordan du melder dig ind på www.ssbf.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Fold din by ud og gør din koncertoplevelse uforglemmelig

Ballonflyvning – det nye sort