Spil med en masse andre musikglade unge i efterårsferien.
Spil med en masse andre musikglade unge i efterårsferien. - Foto: PR

To dage fuld af musik i efterårsferien

Kom til to dage fuld af musik i efterårsferien, når Zulturzonen holder ’Music Camp’. Campen er for børn og unge mellem 12 og 15 år, som er letøvede til enten at spille et instrument eller synge. Her kan man få lov til at spille sammen med andre, give den gas og have det sjovt. Music Camp afsluttes med en ’Show and Share’ koncert.

Music Camp foregår 14. og 15. oktober klokken 10-16. Det koster 50 kroner at deltage, og tilmelding skal ske senest 9. oktober på kulturzonen.dk. Music Camp foregår på Kulturzonen, Nøragersmindevej 90, 2791 Dragør.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jens Munks Gade.

Gå en tur i Jens Munks Gade – og få mere at vide om manden bag navnet

Der er ændringer på linje 2 A, men på Godthåbsvej kører som vanligt med 8-10 minutters interval.

Du kan stadig tage linje 2 A til den nye metro