Ronni Kofoed fra IRMA Codanhus har fundet 30 flasker Cremant de Bordeaux frem til fejringen på tirsdag den 8. oktober. Hanne Bisgaard (tv) frta Frederiksberg Bladet har godkendt boblerne. Så, kom glad.
Ronni Kofoed fra IRMA Codanhus har fundet 30 flasker Cremant de Bordeaux frem til fejringen på tirsdag den 8. oktober. Hanne Bisgaard (tv) frta Frederiksberg Bladet har godkendt boblerne. Så, kom glad. - Foto: René Mølskov

Wow 🤩 Like 👍

Frederiksberg Bladet og Irma fejrer Gammel Kongevej med gratis bobler

Endelig er vejarbejdet på Gammel Kongevej færdigt, og det skal fejres tirsdag 8. oktober.

Man skal huske at fejre her i livet. Og her på Frederiksberg Bladet synes vi det er værd at fejre, at Gammel Kongevej endelig står færdig med ny asfalt, og dermed igen fremstår som en indbydende handelsgade fuld af liv.

Det er Irma i Codanhus heldigvis enige med os i, så vi har slået pjalterne sammen, og inviterer alle læsere på gratis bobler tirsdag den 8. oktober kl. 16-18 foran Irma-butikken.

Tirsdag 8. oktober udgiver Frederiksberg Bladet i den anledning specialsider i avisen, med fokus på Gammel Kongevej.

Masser af gode tilbud fra Gammel Kongevejs butikker og handelsliv, og begejstrende læsestof om den stolte gade. Det kan I godt glæde jer til.

Avisen, og specialsiderne om Gammel Kongevej, uddeles i forbindelse med vores boble-arrangement, hvor du kan møde avisens medarbejdere, og få et glas lækker cremant af de gode Irma-medarbejdere.

Ingen tilmelding, I møder bare op. Så fejrer vi Gammel Kongevej sammen.

Jeg håber vi ses.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Et kor med modne sangere

Jens Munks Gade.

Gå en tur i Jens Munks Gade – og få mere at vide om manden bag navnet