Jean Eric Von Baden voksede op på Frederiksberg med en alkoholisk mor og en far, der døde tidligt. Foto: PR foto
Jean Eric Von Baden voksede op på Frederiksberg med en alkoholisk mor og en far, der døde tidligt. Foto: PR foto

Kongen af Københavns natteliv taler ud

Vesterbrogade: Jean Eric Von Baden var tidligere ukronet konge af Københavns natteliv, men festen stoppede, og pludselig skulle prisen betales. Von Baden gæster Eliaskirken onsdag 9. oktober klokken 14.30 og fortæller om den tid, hvor ’festen’ stoppede. Forinden var Von Baden en kendt DJ i nattelivet, ejede en del af Nasa og festede med Mick Jagger. Han levede i det hele taget et liv med masser alkohol og stoffer, før festen stopedde. Von Baden vil i kirken fortælle en masse anekdoter fra nattelivet og om falske fix, som mennesker generelt bruger for at dække andre mangler og afsavn. Foredraget er gratis, og sognepræst William Salicath er med. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bus 4A skal fra 13. oktober ikke længere køre på Amager - det bliver i stedet den nye linje 18, der skal køre denne rute.

Se her, hvilken bus du skal tage, når busruterne ændres 13. oktober på Amager

FOTO: PR-foto

Techno-feber på Frederiksberg: Elements rammer K.B. Hallen