Natteravnene i København får nu en ungdomsgruppe, der rykker ind på 35 københavnske barer og diskoteker.
Natteravnene i København får nu en ungdomsgruppe, der rykker ind på 35 københavnske barer og diskoteker. - Foto: Arkivfoto: Martin Lehmann

Like 👍

Unge natteravne rykker ind på byens natklubber: Skal skabe mere tryghed

I aften går ‘unge ravne’ i byen for at sørge for, at de unge på natklubber føler sig mere trygge.

Forhåbentligt bliver det mere trygt for unge at færdes i nattelivet, når Unge Ravne fra fredag 4. oktober også er at finde på barer og natklubber i det københavnske natteliv.

For initiativet har netop indgået samarbejdsaftaler med en række af de mest besøgte københavnske natklubber – herunder Wall Street Pub og Heidis Bier Bar.

Her skal de Unge Ravne, en række frivillige i alderen 20-30 år, deltage i festen, dog uden indtagelse af alkohol og være en ’god ven’ for andre unge, hvor og når der er brug for det og afhjælpe de problemer, der opstår i nattelivet.

Tættere på de unge

Netop fordi de er unge og er tilstede på barer og klubber, har de en helt anden mulighed for at hjælpe andre unge, hvis behovet opstår, mener projektleder for Unge Ravne, Berit Sandholt:

»Vi har valgt at iværksætte en ungdomsindsats, da vi har erkendt at der er et behov for at vi kommer endnu tættere på unge mennesker og dermed muligheden for at forebygge og hjælpe. Unge Ravne møder unge i øjenhøjde og er meget tættere på – både aldersmæssigt og i kontakten til målgruppen,« siger hun i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

FOTO: PR-foto

Techno-feber på Frederiksberg: Elements rammer K.B. Hallen

Borgmester Allan S. Andersen på Tårnby Torv.

Tårnbys borgmester: »Det er min pligt at opfylde valgløfterne«