Mesterskabsholdet i Esbjerg.
Mesterskabsholdet i Esbjerg. - Foto: TSK

Skøjteløb. Metal til Tårnbys isprinsesser

ESBJERG: Tårnby Skøjte Klub (TSK) fik igen en god start ved sæsonens første konkurrence: Dansk Skøjte Union var værter ved Efterårskonkurrencen, som blev holdt i Esbjerg.

I mesterskabsrækken, som er landes bedste, fik TSK to medaljer: 16-årige Annika Skibby fik bronze i junior (15-19 år), og håbet om en af de seks Grand Prix pladser er pt. gode til finalen i marts.

I Springs M (10-12 år) løb Natalee Rasmussen med guldet, hvor TSK har rekord. Nataly Pedersen blev firer, Perle Marie Jensen femmer og Nadia Choukri nummer ti.

I konkurrencerækken fik TSK også to medaljer: I Novice (13-15 år) fik Victoria Møgelgaard sølv, hvor Flora Rølling var debuterede fint med en tiendeplads i den lange række. I junior-rækken (15-19 år) fik Charlotte Lütken en bronzemedalje om halsen.

Trænerduoen med cheftræner Michael Tyllesen og Natasha Lee Dann var yderst tilfredse med klubbens otte skøjteløbere.

TSK ser frem til en god sæson, hvor der stadig er plads til nye håbefulde skøjteløber på Røllikevej 1 i Kastrup – husk dog vanter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En gruppe valbygensere har kæmpet indædt for at få en cykelsti ført hele vejen gennem Valby Langgade, og det er nu lykkedes at finde penge til det.

Budget 2020 er landet, og der er gode ting i vente for Valbys cykelfolk: »Sikke en fantastisk nyhed, jeg er fuld af positive endofiner«

Dette års prisvinder blev Marie Rimmen (til højre), som her ses med Oldermand Diana Holstein.

Prestigefyldt talentpris for guldsmede uddeles for 20. gang