Silas Holst gæster Kulturzonen i efterårsferien.
Silas Holst gæster Kulturzonen i efterårsferien. - Foto: PR

Dans med Silas Holst i efterårsferien

Tag med når stjernedanseren Silas Holst gæster Kulturzonen i efterårsferien. Silas Holst er danmarksmester i latinamerikansk dans og kendt fra roller i musicals som Grease, Crazy For You, Dirty Dancing, Anything Goes, Book of Mormon og Flashdance.

Arrangementet starter med en opvarmning med Michella Bennett til hiphop og showdance. Efterfølgende går Silas på, og alle giver den fuld gas på dansegulvet. Venner og familie kan også deltage i ’Show and Share’, hvor alle kan møde Silas Holst og få en autograf.

Arrangementet er for børn og unge mellem 10 og 16 år og foregår 16. oktober klokken 10-15.15. ’Show and Share’ foregår fra klokken 14.45. Det foregår på Kulturzonen, Nøragersmindevej 90, 2791 Dragør. Tilmelding koster 50 kroner og skal ske senest 7. oktober på kulturzonen.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

SE, rør og føl hos DESIGNER ZOO på Vesterbrogade

Unge mænd hænger ud ved tanken på Frederiksborgvej, hvorfra de kører ræs op og ned ad gaden.

Millioner skal sikre trafikken på Frederiksborgvej