Billedtekst.
Billedtekst.

Miljøpunkt: Flere penge til grønt arbejde lokalt

Østerbro Lokaludvalg har besluttet at forhøje aktivitetsmiderne i Miljøpunkt Østerbro fra 542.000 kroner til 650.000 kroner.

Det sker for at styrke miljøarbejdet, hvor lokaludvalget har valgt at prioritere indsatsen omkring blandt andet luftforurening, grønne områder, affald og skybrudssikring.

Pengene kan dog også bruges på andre grønne projekter.

Miljøpunkt Østerbro har eksisteret i mere end 10 år, og lokaludvalget har finansieret det frem til efteråret 2022. Det er lokaludvalgene, som er ansvarlige for miljøarbejdet i bydelene. På Østerbro har man valgt, at det sker gennem miljøpunktet.

Arrangement Genet, offic tem cus andi dita simoluptam is corescidera desti dolluptatum si aligenda cus a peles eatium alici optur.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Her ses John Nilsson og Frank Støvelbæk, der startede orkestret i sin tid.FOTO: LOGISTIK

Koncert: Musik med styr på logistikken

Metroeffekten vil være størst på Nørrebro og Vesterbro, da der i netop de bydele er mange unge tilflyttere og beboere uden bil, vurderer EDC Poul Erik Bech.

EDC venter styrket boligmarked på Nørrebro