- Foto: Fra arrangørens Facebook-side

Flyv med drager på Amager Strand

På lørdag 5. oktober klokken 10 byder Sjællands Drageklub på Dragefestival på Amager Strand. Her kommer medlemmer fra drageklubben forbi med en masse drager og viser, hvordan man flyver med dem i de flotte strandomgivelser.

I dagens anledning kan du også tage dit yndlings tøjdyr med og give den en oplevelse for livet. Den kan nemlig prøve en tur i faldskærmen, hvor den får lov at se stranden fra oven. Sjællands Drageklub har desuden købt materialer, så man kan bygge sin egen drage, hvis man har lyst til det. Det koster 45 kroner.

Arrangementet finder sted ved Naturcenter Amager Strand – lige ved Helgoland.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Aamer Khan Band spiller 4. oktober i Metronomen.

Lyt til Aamer Khan og band i Metronomen

Pas på dette hul på Louis Pios Gade.

Kørte i hul på Louis Pios Gade