Ida Beiter Bomme var en af de Sparta atleter, der satte ny personlig rekord
Ida Beiter Bomme var en af de Sparta atleter, der satte ny personlig rekord - Foto: FN Sportsfoto

EM klubhold: Sparta satte flere personlige rekorder

Sparta Motion og Atletik deltog for nyligt i EM for junior klubhold, der blev afholdt i Portugal. Til trods for at både pige- og drengeholdet var ramt af skader og sygdom, præsterede begge hold gode resultater. Det blev ikke til nogen medaljer, men pigerne blev nummer fem og drengene blev nummer seks. Herudover var der en række flotte individuelle resultater og personlige rekorder.

Mange individuelle sejre

Hos pigerne blev det til tre personlige rekorder.

Sprinter Josephine Koch Jacobsen satte tilmed også dansk U16 rekord, da hun løb 24,93 sekunder på 200m. De to andre personlige rekorder blev sat af Ida Beiter Bomme, som løb 14,65 sekunder på 100m hæk og Victoria Lendal, som sprang 11,41m i trespring.

Det blev også til to disciplinsejre hos pigerne, da Marie Falkebo Jensen løb et perfekt taktisk løb på 1500m, og Klara Loessl sejrede i stangspring med et spring på 3,60m.

Hos drengene blev det også til en række personlige rekorder. Nikolaj Grønbech satte personlig rekord, da han sprang 4,40m i stangspring, Mads Rubek kastede 44,25m i hammerkast, mens Dhruv Mehrotra sprang 13,15m i trespring.

Den eneste der tog en placeringsmæssig sejr var William Devantier, der placerede sig på førstepladsen i 800m, mens han løb sig til en andenplads på 1500m.

Også Tobias G. Larsen slog personlig rekord og blev nummer fire på 400m med en tid på 48,04 sekunder. Et par timere senere løb han årsbedste på 200m med en tid på 21,64 sekunder og blev nummer to.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Alzheimerforeningens landsindsamling i Dragør.

Rekordindsamling hos Alzheimerforeningen

Mød os på Den Franske Café