- Foto: Thomas Frederiksen

Mød os på Den Franske Café

Østerbro Avis er forandret her fra 1. oktober. Det skal fejres. Du kan møde avisens medarbejdere på Den Franske Café på Sortedam Dossering 101 tæt ved Østerbrogade klokken 17-18 i dag tirsdag 1. oktober. Du kan få dig en fyraftensøl eller -vand og få en gave med fra avisen og naturligvis en snak med andre af de lokale.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ida Beiter Bomme var en af de Sparta atleter, der satte ny personlig rekord

EM klubhold: Sparta satte flere personlige rekorder

Kunstmessen ‘Kunst for alle’ foregår fra 4.-6. oktober.

Kunstmesse fejrer ti-års jubilæum i København