- Foto: Martin Sørensen

Velkommen i din nye lokalavis: Vi vil skabe begejstring og bringe folk sammen

AF CHEFREDAKTØR JESPER GISLI

LEDER. Hvad forventer du egentlig af Nørrebro/Nordvest Bladet? Har du overhovedet forventninger til din lokalavis?

Det kan du have fra i dag!

I dag relancerer vi nemlig Nørrebro/Nordvest Bladet med et nyt grafisk design, som er mere nutidigt end det fra sidste uge og de seneste 10 år.

Men det er ikke kun nye tider for udseendet – det er også nye tider for indholdet og for den rolle, vi vil spille som lokalavis.

I denne uges avis kan du læse Nørrebro/Nordvest Bladets nye manifest. Det er et løfte til jer læsere. Et løfte om hvad vi vil, og hvad vi gør. Manifestet er et kompas og et filter for vores redaktion, så vi fra i dag af er endnu mere tydelige og fokuserede. Så I ved, hvad vi vil, og hvad vi gør – og hvorfor.

Så kan I også meget nemmere være medspillere, så vi sammen kan skabe en masse begejstring og bringe folk endnu tættere sammen på Nørrebro og i Nordvest.

Vi skal nemlig begejstres mere. Vi skal tale Nørrebro og Nordvest op, og vi skal passe på fællesskaberne og på hinanden. Det er jo de små og store fællesskaber, der bringer mennesker sammen og skaber liv. Det er fællesskaberne, der former og definerer, det vi er sammen om på Nørrebro og i Nordvest.

Og når jeg skriver, at I skal være medspillere, så mener jeg det. Vi lader vejen fra din idé til spalterne blive endnu kortere. Du er velkommen i din lokalavis.

Så, byd meget gerne ind med de nære, vigtige og begejstrende historier. Kom med din lokalpatriotiske historie, noget du gerne vil dele, eller noget du ønsker at høre andre menneskers mening om.

Du kan starte i eftermiddag, hvor vi kl.16-17 inviterer til lidt ramasjang i forbindelse med relanceringen.

Vi har slået pjalterne sammen med vores venner i Café Isværket, Stefansgade 15, hvor vi kl. 16-17 byder på gratis softice og en gave eller to.

Du er meget velkommen. Også hvis du ikke har en historie i ærmet, men bare vil nyde en hyggestund, møde avisens medarbejdere og spise en softice. Og tag gerne din nabo med. Velkommen i din lokalavis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Få indsigt i Pakistans mangfoldige kultur.

Kulturdag: Lær mere om Pakistan

Venligboliger på Roskildevej.

‘Deleboliger’ klar til indflytning 1. december