Få indsigt i Pakistans mangfoldige kultur.
Få indsigt i Pakistans mangfoldige kultur. - Foto: PR

Kulturdag: Lær mere om Pakistan

Alle ved nok lidt om Pakistan – lidt om deres politik, historie, militær og religion. Ofte er disse ting forbundet med negative associationer. Derfor inviterer Kvarterhuset til Pakistansk Kulturdag.

Her kan du få en indsigt i den sprudlende og mangfoldige kultur, som Pakistan også repræsenterer. Til arrangementet vil der være aktiviteter for alle. Du kan blandt andet smage pakistanske specialiteter, høre en Sitar koncert eller være med når DJ’en byder op til folkedans og fest.

Pakistansk Kulturdag er arrangeret af de pakistanske bydelsmødre, Ældrenetværket på Amager og Kvarterhuset og er støttet af Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg.

Pakistansk Kulturdag afholdes 5. oktober klokken 14-18 i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København S. Der er fri éntre og tilmelding er ikke nødvendig.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Forgyldte dansere. Fra venstre er det Kaya Vinther og Marcus Egstrand van Hauen samt Celina Egstrand van Hauen og Albert Mud.

Familie henter fire VM-guldmedaljer på én dag

Velkommen i din nye lokalavis: Vi vil skabe begejstring og bringe folk sammen