Niels Bjerrum starter som ny bydelschef for Kultur N.
Niels Bjerrum starter som ny bydelschef for Kultur N. - Foto: Privat

Kendt S-profil stopper på rådhuset: Det skal han lave nu

Niels E. Bjerrum (S) har hidtil været medlem af Københavns Borgerrepræsentation og arbejdet som administrationschef for Det Kongelige Teater, men fremover får han sin arbejdsgang på Nørrebro, hvor han skal arbejde endnu mere med kulturen.

Fra fredag 1. november bliver Niels E. Bjerrum nemlig ny bydelschef for Kultur N, der omfatter alle biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg på Nørrebro, Brønshøj-Husum og Bispebjerg NV. Det oplyser hovedpersonen selv i en pressemeddelelse.

Han ser frem til at fortsætte sit arbejde i kulturlivet. Dog i nye rammer.

»Det har være et kæmpe privilegium igennem seks år at kæmpe for københavnerne og vores fantastiske hovedstad som politiker, og nu starter et nyt kapitlet for mig som embedsmand, hvor jeg sammen med byens foreninger og borgere skal bruge alt min viden om og kærlighed til København i arbejdet for et kultur- og fritidsliv, der er en hovedstad værdigt,« siger han og fortsætter:

»Det glæder jeg mig ufatteligt meget til, da vi med en stærk kultur- og fritidspolitik kan skabe fællesskab, sammenhængskraft og tilhørsforhold i alle dele af samfundet – en meget vigtig og spændende opgave, jeg skal løfte som kulturchef i Kultur N,« afslutter han.

Både som frivillig og professionel har Niels Bjerrum haft kulturen som sit genstandsfelt, hvor han blandt andet har arbejdet for Roskilde Festival og Det Kongelige Teater.

Derudover har han længe engageret sig i politisk arbejde. Han har blandt andet siddet i kommunalbestyrelsen i Københavns Kommune, for Trafikselskabet Movia, Pædagogernes Pensionskasse og senest som næstformand i bestyrelsen for HOFOR.

Niels Bjerrum bor til daglig på Amager.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Regitze og Christian Kyllesbech har sælger drømme og oplevelser i kælderen i Sølvgade, hvor kommende brude kan finde en genbrugkjole.

Gift i genbrug: I Sølvgade er brudekjolerne preloved

Der er gået omkring et år, fra Majken Astrup fik de første tilsagn om økonomisk støtte til sit projekt, til i morgen, hvor podcasten slippes løs til publikum.

Ny podcast: Få Amagers historie og nutid ind gennem ørerne