Tommy Kenter indtager rollen som mælkemanden Tevye i forestillingen ‘Spillemand på En Tagryg’.
Tommy Kenter indtager rollen som mælkemanden Tevye i forestillingen ‘Spillemand på En Tagryg’. - Foto: PR-foto.

Vilde anmeldere: Kenter sætter flot punktum i sin sidste rolle

Tommy Kenter har nu påbegyndt sin »sidste store, bærende teaterrolle« i stykket ’Spillemand på En Tagryg’ på Det Ny Teater, hvor han indtager rollen som den fattige mælkemand Tevye.

Og selvom Tommy Kenter efterhånden har rundet 69 år, kan han stadig sit kram på scenen. Politiken giver således forestillingen fem ud af seks hjerter og beskriver Tommy Kenter som en »mesterlig skuespiller, der triumferer som mælkemanden Tevye.«

Hos Jyllands-Posten er man heller ikke bleg for at rose den 69-årige skuespiller, der sætter karrierens sidste punktum med en »mesterlig musicalpræstation«, lyder vurderingen.

Forestillingen, der tager udgangspunkt i Zarens Rusland i 1905, havde premiere torsdag 26. september og spiller frem til 15. december.

Tommy Kenter har blandt andet optrådt som Fru Christoff, medvirket i to Anja og Viktor-film, Noget i luften og Lad isbjørnene danse. Han er desuden kendt for at have knaldet Bodil-kagen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Her ses et af rummene i Morten Angelos lejlighed, der nu er til salg.

Har du 17 millioner kroner? Natklubkonge sætter liebhaver-lejlighed til salg

Birthe Nielsen på snart 92 år arbejder fem dage om ugen i sin legetøjsbutik Tilde på Allégade. Og hun glæder sig til det hver eneste dag.

»Jeg bliver i så godt humør, når jeg er i butikken«