Københavns Politi forlænger visitationszonen i en række områder.
Københavns Politi forlænger visitationszonen i en række områder. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Like 👍

Holder banderne i stram snor: Politiet forlænger kontrolzone

Københavns Politi har netop besluttet at forlænge den visitationszone, de indførte mandag 16. september. Visitationszonen bliver som udgangspunkt forlænget med to uger. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

»Vi forlænger visitationszonen, fordi det er vurderet, at der fortsat er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet, og at den konflikt har resulteret i hændelser, hvor der er brugt skydevåben. Den ene gruppering holder til omkring Indre Nørrebro og København NV, og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj,« siger politidirektør Anne Tønnes.

Visitationszonen i København dækker følgende område: Nørrebrogade, Fælledvej, Nørre Alle, Universitetsparken, Lersø Parkallé, Tuborgvej, Tomsgårdsvej, Frederikssundsvej, Nordre Fasanvej, Hillerødgade og Nørrebrogade.

Formålet med indførelsen af visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes forlænget deres visitationszoner.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Prins Joachim er blandt deltagerne i det årlige Grand Prix i Bellahøj

DEBAT: Lyt til beboerne og stop forurenende grand prix i Bellahøj

I denne uges klumme fortæller klummeskribent Githa Schultz om sin første bytur som 16-årig.

Klumme: Fremmedhed og udvanding i havet af undskyldninger