Ølfestivalen er et samarbejde mellem Tribeca, Nordvest Ølbar og Nørrebro/Nordvest Bladet og kommer blandt andet til at byde på flere forskellige smagninger, ølstafet, quiz med flotte præmier og pizzaslices fra Tribeca. På billedet ses Søren Buchleitner fra Tribeca (tv.), Benjamin Press fra Nordvest Ølbar (mf.) og journalist Julie Stougaard,
Ølfestivalen er et samarbejde mellem Tribeca, Nordvest Ølbar og Nørrebro/Nordvest Bladet og kommer blandt andet til at byde på flere forskellige smagninger, ølstafet, quiz med flotte præmier og pizzaslices fra Tribeca. På billedet ses Søren Buchleitner fra Tribeca (tv.), Benjamin Press fra Nordvest Ølbar (mf.) og journalist Julie Stougaard, - Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Nordvest Ølfestival vil bringe folk sammen og hylde den lokale øl

Tribeca, Nordvest Ølbar og Nørrebro/Nordvest Bladet arrangerer ny ølfestival lørdag 23. november. Lokale mikrobryggere efterlyses.

Det bliver en fremragende dag og aften, lørdag den 23. november. I sær hvis du kan lide øl!

En helt ny ølfestival ser nemlig dagens lys i Nordvest, og vi kan allerede nu afsløre, at der bliver øl for både professionelle og amatører, og alle der imellem.

Det er den populære restaurant Tribeca på Bygmestervej/Bisiddervej der bliver omdrejningspunktet, og sammen med naboen Nordvest Ølbar og Nørrebro/Nordvest Bladet har vi slået de første streger til et flot program.

Ølfestivalen kommer til at byde på flere forskellige ølsmagninger med og uden fortællinger, foredrag om øllets historie i Nordvest og på Nørrebro, ølstafet og quiz med flotte præmier, pizzaslices fra Tribeca og juicy burgers fra ’Alberts’ til at stille ’ølsulten’, øl-cocktails og DJ om aftenen – og meget meget mere.

Årets mikrobrygger skal kåres

Et af de spændende elementer på ølfestivalen bliver de lokale mikrobryggere, der i løbet af dagen skal servere det bedste, de har. Publikum smager løs og stemmer efterfølgende på den eller de mikrobryggere, de mener lavede den bedste øl. Stemmerne tælles op, hvorefter vi kårer årets lokale mikrobrygger, der, udover æren, også vinder flotte præmier.

Der er plads til max ti mikrobryggere til Nordvest Ølfestival 2019. Vil du stille op og byde på det bedste, du kan, så skriv en mail til jesper@minby.dk med et par ord om øllet, der skal bydes på den 23. november, og et par ord om dig selv. Så vil vi udvælge op til ti mikrobryggere til Nordvest Ølfestival 2019.

Vil bringe folk sammen

”Nordvest har brug for en masse arrangementer, der kan bringe folk herude sammen, og dette initiativ er en god måde at samle Nordvest på. Vi glæder os, og selvfølgelig bakker vi op. Det bliver en god dag, og vi vil gøre os umage med at forkæle alle gæsterne”, siger Benjamin Press fra Nordvest Ølbar.

Søren Buchleitner fra Tribeca er også allerede i gang med at stable en masse på benene til den store øl-dag.

”Første år har vi valgt at afholde ølfestival én dag. Den skal sidde lige i skabet og være en fremragende dag for alle. Så kan vi bygge på til næste år, og årene efter – og så er det selvfølgelig vores håb og ønske, at Nordvest Ølfestival i fremtiden kommer til at strække sig over en hel weekend eller endnu længere. Men i første omgang sætter vi alle sejl til én dag. Og den glæder vi os til,” siger Søren Buchleitner fra Tribeca.

Nordvest Ølfestival 2019

Lørdag den 23. november kl.12-00

Billetsalget åbnes mandag den 14. oktober 2019

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Der er gået omkring et år, fra Majken Astrup fik de første tilsagn om økonomisk støtte til sit projekt, til i morgen, hvor podcasten slippes løs til publikum.

Ny podcast: Få Amagers historie og nutid ind gennem ørerne

Hygge ude i den friske luft.

Naturdag i Lindevangsparken