- Foto: Dette er ikke en avis. Det er en croissant. Sådan en kan du få ganske gratis, når vi holder fest med dig for at fejre vores nye avis. Vi glæder os.

Kom og mød din nye lokalavis

Tirsdag 1. oktober fra 17-18 fejrer vi vores nye avis med dig. Det er ved 7 Eleven på Vanløse Torv, og vi giver gratis kaffe og juice og lækre kager og croissanter.

Vanløse Bladet har fået en seriøs skønhedsbehandling uden botox. Den avis, der udkommer 1. oktober har nyt layout og mange flere historier, der skaber begejstring og fællesskab. Vi har nye serier, hvor du også skal være aktiv – og du kan møde mennesker, der har noget på hjerte. Hele redaktionen, salgsafdelingen og grafikerne har knoklet for at få din nye avis på gaden, og vi vil så gerne fejre relanceringen med dig.

I samarbejde med 7-Eleven på Vanløse Torv – lige ved stationen – giver vi gratis kaffe og juice, croissanter og kage. Der er også en lille gave til de første heldige og du kan møde os, der hver uge laver din lokalavis. Har du en god historie til dig, hører vi meget gerne den, men man må også bare gerne komme og hilse på. Det er fra klokken 17 til 18 . Vi glæder os til at se jer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Sofie fra Vesterbro er klar på scenen i Glassalen i efterårsferien.

Lokal teaterspire: 19-årige Sofie optræder på Tivolis skrå brædder

Chefredaktør Jesper Gisli

Redaktør: Glæd dig til meget mere Østerbro Avis