Chefredaktør Jesper Gisli
Chefredaktør Jesper Gisli - Foto: Martin Sørensen

Redaktør: Glæd dig til meget mere Østerbro Avis

Østerbro Avis relanceres, og det fejrer vi sammen med læserne.

I næste uge relanceres Østerbro Avis. Ikke alene vil avisen få et mere nutidigt og indbydende grafisk design. Vi vil også dreje på de journalistiske håndtag, og byde på endnu mere lokalpatriotisme og meget mere lokal begejstring i spalterne.

Østerbro Avis har i næsten 90 år været den lokale avis og det lokale samlingspunkt. Det vil vi også være i fremtiden. Men det kræver udvikling, det kræver kræfter, og det kræver et meget tæt samarbejde med hele Østerbro.

Når vi relancerer Østerbro Avis på tirsdag den 1. oktober, bliver det selvfølgelig gjort med lidt ramasjang, som det sig hør og bør. Og du, kære læser, er naturligvis inviteret med. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag den 1. oktober vil vi uddele den nye Østerbro Avis i morgentrafikken og i eftermiddagstrafikken i lokale trafikknudepunkter.

Men endnu vigtigere: Kl.17.00 inviteres alle læsere og andre nysgerrige med til vores pop-up event et hyggeligt sted på Østerbro. Her kan du møde avisens medarbejdere, og garanteret også dine naboer – og vi byder naturligvis på den nye avis, ”en goodiebag for en god historie”, og lidt til ganen.

Hold øje med Østerbro Avis’ Facebookside og på vores hjemmeside www.minby.dk på tirsdag den 1. oktober, hvor vi fra morgenstunden, vil afsløre hvor vi samme dag klokken 17 inviterer til relanceringsfest.

Du kan godt glæde dig. Det gør vi.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Jesper Gisli

Om journalisten Jesper Gisli

Chefredaktør i Hovedstadens Mediehus på tværs af alle vores udgivelser i København og på Frederiksberg.
Jeg går altid forrest, når det gælder begejstring, fællesskaber og den nære historie, der betyder noget.

Kom og mød din nye lokalavis

‘Det Grønne Funkishus’ på Nordre Fasanvej.

Den tilbagetrukne arkitekt med de fremadskuende Frederiksberg-boliger