Hvordan ser Amager ud fra oven?
Hvordan ser Amager ud fra oven? - Foto: PR

Vil du se Amager oppe fra?

Kulturforeningen Liv i Sundby inviterer til et portræt af Amager gennem luftfotos. Journalist og historiker Claus Hagen Petersen har i fotobøgerne givet signalementet af en række danske byer og lokaliteter, og i 2012 kom turen til Amager. Til arrangementet vil du se en række luftfotos fra Amager, og der vil blive fortalt om øens mangfoldige og kontrastfyldte historie, om hollænderne i Store Magleby, om industrialiseringen, om de mange militære installationer og om øens forvandling i de senere år.

Arrangementet ‘Amager fra oven’ foregår 2. oktober klokken 19 på Foreningshuset Sundholm8, Sundholmsvej 8. Billetter koster 40 kroner og købes på livisundby.dk. Liv i Sundby har en række forskellige arrangementer i efteråret, som du også kan læse om på hjemmesiden.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Den Sønderjyske By.

Forslag: Benspænd for fupmodernisering af lejligheder

Dijana Ivanesevic giver en god forklaring på sin restaurants navn.

Restaurant Proletar – hvad ligger der lige bag dét navn?